Blog

Egy hosszú héét. X-koncert

2012.01.22. 11:06, Szmötyi

Hey. Ami azt illeti ezt a blogot nagy kedvetlenséggel írom. Nem, nem rossz kedvem van. nem volt kedvem írni, de úgy éreztem kell. Van miről írnom, de nem tudtam összehangolni. Egy cserém blogját olvasva, ami azt hiszem elég hosszúra sikeredett... Szóval azt olvasva kaptam kedvet.

Elkedztem a blogot írni. Az az csak belkezdtem. De elment az összes ötletem, megformázásom mivel is kezdjem.

Beszéljünk kicsit a tanulásról. Nem tudom írtam-e már. Most biztos nem fogom megnézni... De elég nehezen tanulom meg a tanulni valót. Megtanulom nayg nehezen és amilyen nehezen megtanultam, annak az ellentétjébe nagyon gyorsan el is felejtem. És nem magolok!!!! Ebből a szóból elegem van. A tanárom is azt mondja, hogy azért, mert magolok. A franc magol. Én biztos nem és elegem van belőlle. Térjünk az angol szavak megtanulására. Igen minden órára tanulok, de minden órára készítek puskát. Tudom nem szép dolog, de ez nélkül nem tudok jó jegyeket szerezni. Így is ennél a tanárnál nehéz puskázni. Ezért eddig 2-eseket, de nagyrészt 3-asokat szereztem. Így 3-as leeszek angolból. De nemrég nagyon boldog lettem. Megszereztem anolgból az első 5-ösömet. Igen. 3 kisjegyből lesz nálunk nagy jegy. És én írtam egy 4-est és 2 db 5-öst. A 4-esemet tulajdonképpen osztálytársamnak, Dórinak köszönhetem. Amikor azt a dogát írtuk, a 6-os terembe voltunk. Az amúgy a német terem. De mivel nincs kimondottan angol terem, mióta az autistákat a mi sulinkba hozták és ők megpaták a tesifolyosót... Ott 3 sorba vannak a padok és kicsi a terem, ezáltal a puskázási lehetőség nulla. Szóval Dóri próbált segíteni. Sok sikerrel. Köszönöm neki. A múltkor viszont nagyon ideges voltam. Apuméknál egész délutántól estig tanultam az angolt. 10 szót tanultam meg, a 25-ből. De 3 angol és 1 magyar megfelelő... Majd másnap haza hozott apum és otthon egész délután az angolt tanultam. Felmondtam magamnak 3-szor. Az 1. 2 sikerült. A 3.-ra totál nem jutott eszembe semmi. Na akkor betelt nálam a pohár. Nézhettek idegbajosnak nem érdekel... Fogtam eldoptam kétszer is a tankönyvet, amiből tanultam, amjd párszor belerugtam. (Nappaliba) Majd felkaptam és bedoptam a szobámba. majd estére össze szedtem magam és elmondtam majdnem kibátlanúl az egészet. Direkt nem készítettem puskátm, mivel tudtam. Doga írás közben szó szerint 4 db szó jutott eszembe. Tudjátok milyen ideges lettem? Osztálytársam segített. Ugyan csak Dóri. Leejtette egy párszor alám a tollát és amikor felvette úgy segített. Ezt a bekezdést szeretném bezárni, mivel tudom nem menő erről beszélni. nem is ezért tettem, scak úgy éreztem ezt le kell írnom.

Jöhet a következő bekezdés.  Az irodalomra térnék ki. Nekünk az irodalom és a nyelvtan tanár ugyan az. Mármint mindketőtt ugyan az a tanár tanítja. Szimpatikus és kedves, jól tanít. Nincs vele bajom. Nyelvtanból szerencsére nem kérdezi a szóbelit, inkább tollbamondásokat írunk. Ezért vagyok 5-ös belőlle. Irodalom. Nos... Ebből mindig 4-s voltam. 7.-be elég szarúl idnitottam. Majdnem 3-as lettem. De szerencsére szereztem 4-eseket és 5-ösöket. Ezért lettem 4-es. nemrég írtunk egy versellemzést. nem is emlékszem mi a vers címe. A lényeg, hogy a költője Petőfi Sándor. Azt hittem szarúl fog sikerülni. Szó szerint a nagy semmit tanultam... Szerencsére órán mindent jegyzeteltem, aláhúztam stb. Ennek egy része benne is maradt a fejembe. De azt hiszem talán 1 5-ös született. Ami nagyon csodálkoztam, hogy egy osztálytársam, aki 5-ös tanuló 3-asra írta meg. Mivel neki hamarabb osztották ki, akkor belőllem elment minden hit, hogy jól sikerülhet. De amikor azt a 4-est megláttam. Örültem neki.

Bezséljünk Kócosról. Sokan most maguk előtt egy kérdőjelet láthatnak két dolog miatt. 1.: Minek beszéljünk másról, amikor ez a blog az enyém. 2.: Ki az a Kócos??? Megmondom a tutit. Azért ebszélek róla, mert nagyon hiányzik. Egy kóbor kutyáról lenne szó, aki több, mint egy éve a környékünkön lakik egy üres telken és sokan etetik, itatják. Szegényte túlhúsba is volt. hehe. De December 30.-án láttam utoljára. Azóta semmi. és gondoljunk bele ma hanyadika van. Ennyi időre még soha nem tünt el. Eddig a leghosszabb idő, még nem láttam 1 hét volt. De ennyire. Nagyon remélem nincs semmi baja. Bántani nem bántották eddig. na jó egyszer amikor jöttem haza a suliból, haza hoztam. De csak a kapunkig. Mert egy bácsi meg akarta dobni kövekkel, aki mellesleg hajléktalan volt. Azt hiszem Kócikámról ennyit, remélem mihamarabb eelőkerül és nincs semmi baja.

Nemsokárra X koncert. Igen szeretem az X-Faktort és lesz koncert itt is. Nagyon happy vagyok. Már vártam. A jegyeket megvettük. jegyeket??? Igen megvettem barátnőmnek is, mivel ő nem itteni... Másik meg anyumé, de ő nem jön, ezért egy másik ileltő jön helyette, akit melllesleg nem kedvelek, de mindegy. Elég sokat kavart... Na, de mindegy is, erről nem szeretnék beszélni.

Huh. Ez a bekezdés nem volt betervezve. Most jött be az előbb anyum. nem győztem lementeni a blogot, kilépni, majd ki x-elni. remélem nem hitte azt, hogy valami olyat néztem, amit tikolni akarok. Mert nem... Csak egyszerűen nem szeretném, ha tudna a a blogomról, de erről nem is egyszer írtam blogot, meg azt hiszem menüpontba is megtalálható.

Felkaptam a vizet. Igen. Ezt már több ideje tervezem, hogy leírom. De eddig soha nem jött össze. Na most össze jött. Végre. Ez lehet butaságnak tünik, no meg hát gyors és rövid. Egy csaj, az az inkább nőnek mondanám, hisz már elmúlt 20 is... Csomó kiírása miről szól? (Természetesen fb-n, hát hol máshól...) hogy a tizenéves emberek mit képzelnek magukról, hogy miket írnak ki. Azt se tudják mi az élet. Stb, stb. Igaza van, de nem mindig. Abban igaza van: Óóó bár meghalnék.. és ezt most nem részletezném. De aki panaszkodik a gondjai miatt. Könyörgöm!!! A tizenéveseknek is van életük és most nem lázzadok. De nekik is van érzései és őket is felkavarhatja bármi. Sőt. Még azt is merem álítani, hogy a tizenévesek néha rosszabúl veszik a dolgot. és akkor még ők nem tudják milyen az élet. Hát az ilyenek kapják be. Ennek ennyit szántam volna, semmi többet.

Mostanába azt veszem észre, hogy a blogok nagyrészt panaszkodásokból áll. Ez nem rossz, csak na. vagyis rossz. Abban az értelembe, hogy az életémbe... meg értitek. Ezt magamnál is észre vettem. Alig írtam még valamit, de az nagyrészt negatív. Tudom... Ezen próbálnék javítani, de nem tudok. Ez van. Sajnos. Az élet nem habos torta.

Ez a blog is, ahogy az előzzők is tiszta zavarosak lehettek számotokra és témáról témára repültem. Ez úton is sorry.

Fáj a térdem. =/ igen vagy 2 hete.... Úgy kezdődött, hogy nem tudom, hogy hívják a láb azt a részét... A térdemnek a másik oldalán hátul. Mindegy... Az begörcsölődött. Nem tudtam kiegyenesedett lábbal lépni. Még kicsi mindig be van, de már nem vészes. De fáj a térdem is. nagyon. Alig birok lépcsőzni. A tesi órákról ne is beszéljünk. feltehetően porckopásom van. Vagyis biztos, hogy az van, hisz mitől fájna mástól?! Anyum azt mondta menjünk el az orvoshoz. Akkor kapnék gógyszert, meg könnyített tesit. Az utóbbi nem is lenne olyan rossz. De az első... Biztos nem szednék gyógyszert. Én nagyon is ellenzem. Részemről... Ez van. Ezt senki nem tömte a fejembe, ez az én gondolkozásom és nem érdekel. Nem egy ember halt meg valamilyen gyógyszertől. Tudom arra gondoltok... Hogy ez nem valami nagy izé. nem kell nagyra gondolni, de én nekem ez van ebnnem és kész. Inkább kinlódok a térdemmel, mint hogy valamit is szedjek rá.

X-Faktor nap. Hát jónak indult, de teljesen más lett belőlle, ami nem feltétlen pozitívnak kell érteni, inkább "halál." Ezt ne szó szerint értsétek, inkánbb pofátlanságnak mondanám. Úgy kezdődött, hogy barátnőmért kimentem a buszállomásra és úgy volt, hogy másik "barátnőm" jön oda, de lekéste a buszát, így ment a vonatállomásra és oda menjünk... Mondom jó. Megérkezett barátnőm. Felhívtam a másikat, aki a vonattal jött be, hogy megérkezett-e és mondta, hogy igen és ott volt a másik "barátnőmmel". nem szeretnék neveket ahzsnálni, de így zavaros lesz, így csak keresztenek kezdő betüivel jelölöm őket. Amikor ez megvolt M is megérkezett a buszállomásra és érte mentünk. Utána M akart venni a Fórumba magának báli ruhát. -.- Nem elég neki a másik. De mi P-vel és Sz-el azt ebszéltük, hogy mi a fenének menjünk be vele... Így M és A bement vásárolni, mi meg addig leültünk. Azaz Sz, P és én. Majd bementünk a boltba, ahol végül megtalálta a ruháját. Tudni illik egyikőnk sincs oda M-ért és A-ért. (ők nagyon jóba vannak ketten) Utána beakart M és A menni a Mekibe. Mondom jól van, de a piac utcaiba menjünk, mert az közeebb van. A azt mondta, hogy nem,d e végül csak nekem lett igazam, mert amelyik busszal utána mentünk haza, az közelebb volt. Elvitelre vették a kaját. (Én mondtam nekik, hogy gyorsabban haladjunk...) Megvártuk a buszunkat. Az az nem is kellett megvárni, mert pont jött. felszálltunk rá és hozzánk jöttünk.  Majd megcsináltuk a hajunkat. Fotókat csináltunk és beszélgettünk. majd mentünk a koncertre. BVeálltunk. Mi voltunk az elsők. Már nagy tömeg volt, mire kitalálták, hogy aki előre vett jegyet (mi pl) az menjen le. Mi átkaroltuk egymást és átvergődtünk. Úgy nyomtak, mint még soha. Persze a Fókusz kamerája pont akkor vett engem, amikor a korláon gyorsan átbuujok. heh. ... Utána lent vártunk, amikor kinyitották az ajtókat (M lassan jött, A már ott volt. Én meg P-vel szaladtam, mint az őrült. Végül M és A az első, mi Sz, P és én a 2. sorba. M úgy széttelpeszkedett és felnptt létére nem adta volna át nekünk a helyet, pedig 2 óra után alig álltunk a lábunkon. Az volt a kifogása, hogy az ő kezébe fénykképező gép van, meg vasan álltunk és elől sokkal jobban csúszik. mondom akkor cseszd meg. Sz, P és én úgy haragudtunk rá... Utána előre vergődtem magam nagy nehezen. De ahw. Visza nyomta magát az a kis hülye. Utána meg fogtam azt a 2. sor jó volt nekem. Én kezdtem egy csomószor a zene közepén a sikítást és utána sikitottak mások is. Tök jó volt. Autógramm osztogatás volt a végén. Engem, P-t  meg Sz-t nem érdekelt így mentünk inni venni. (nem lehetett bevinni) egy hülye ásványvíz került 370 ftbe, de én már olyan rosszúl voltam, hogy vettem egyet. Másik felét meg oda adtam Sz-nek, mert nála nem vot pénz. A maradékot meg elkérte M -.- Utána amikor végeztünk még pár embertől mi is kaptunk autógrammot. Majd úgy volt, hogy Sz és P nálam alszik. Erre A azt mondja, hogy az apja nem fog érte jönni. (csendbe sugta M-nek, hogy remélem náluk alszunk, mert nincs kedvem haza menni) mondom b+ aludjatok akkor itt. Erre mondja M, hogy nekünk a földön is jó... Hazaérve P-vel és Sz-el mentem.... beszélgettük, hogy jó szemetek meg minden. Aztán végül A annyira erőszakoskodott, hogy a kihúzhatós kanapén M-el aludt. -.- Én meg a kis ágyba, amit rég kinőttem. -.- Abba 2 szivacs volt. A másik szivacson aludt P. Tesóm anyummal aludt, így tesóm szivacsán meg aludt. Sz. Kész kinlódás volt... Na mindegy. A másnap reggel... Fuh. M megszólal, hogy menjünk ki. Igen ám,d e sietni kellett, hogy P elérje a hamarabbik vonatát. Erre M megszólal, hogy jó, de neki egy havas kép midnent megér. Tiszta szánalom. Utálooom, ahogy ők is... Na mindegy.

Ennyi lett volna a mostani blogom, nem nagy cucc, de mindegy, a kövi ajd jobb lesz.

Kérdőív

2012.01.10. 20:38, Szmötyi
Avagy, tudj meg rólam többet

Sziasztok! megint találtam a facebookon ilyen kérdezős izét. Hasonló kérdések vannak benne, mint az előzző kettőbe, amit hoztam nektek. 98 kérdésre válaszolok. Akit érdekel elolvassa, akit nem az lapozzon.

1 : Milyen telóm van? Samsung
2 : Van e testvérem? Van

3 : Szerelmes vagyok?Nem
4 : Tetszik most valaki?Nem
5 : Kapcsolatban vagyok?Ha az 1. 2 nem, akkor ez se.
6 : Boldog vagyok?Jelen pillanatba jó a kedvem
7 : Csalódtam már valakiben?Igen =/
8 : Volt már lelkiismeret furdalásom? Nem
9 : Kedvenc számom? Nincs kedvencem, csak énekes
10 : Kedvenc színem? Lila, zöld, rózsaszín
11 : Milyen zenét hallgattam utoljára? VV X-Faktor
12 : Facebook vagy Myvip? Fb
13 : Elégedett vagyok magammal? Nem
14 : Tudok olyan emberről aki belém van zúgva? Nem
15 : Van piercingem? Nincs
16 : Van tetkóm? Nincs
17 : Tél vagy nyár? Nyár
18 : Tavasz vagy ősz? Tavasz
19 : Van olyan ember akit utálok? Van
20 : Milyen színű a szemem? Kék
21 : Mi a hobbim? Sokminden
22 : Mi a kedvenc mesém? Nincs ilyen
23 : Dohányzom? Soha
24 : Milyen színű a hajam? Szőke
25 : Mikor van a névnapom? Október 2.
26 : Mikor van a születésnapom? Secret!
27 : Melyik a kedvenc csokim? Mindegyik, csak no massza
28 : Van házi állatom? Vaan
29 : Kedvenc film? A szív bajnokai
30 : Féltékeny típus vagyok? Attól függ
31 : Haragtartó vagyok? Vagy igen, vagy nem
32 : Legjobb barátnőm neve? Nem rendezem sorrendbe őket
33 : Hiányzik most valaki? Igen
34 : Milyen színű telefonom van? Vöröses
35 : Kedvenc parfümöm neve? D&G
36 : Egy gyermeteg titkom? Nincs ilyen
37 : Legelső versem? Minden évben táborozunk, egyre jobban távolodunk.
38 : Legelső versem címe? Tábor
39 : Kedven piám /alkohol/? Nincs
40 : Melyik színtől ráz ki a hideg? Piros (csak gépen)
41 : Babonás vagyok? Nem
42 : Kiért vagy kikért ölnék? Barátok, de ölnis emmi képpen nem, max pff..
43 : Számítógépem van vagy laptop-om? Számítógép
44 : Miért készült a facebook oldal? Honnan tudjam?!
45 : Igazi keresztnevem kezdőbetűje? P
46 : Szeretem az ékszereket? Nem vagyok rajongújuk.
47 : Kedvenc ételem? Fagyii (édesség)
48 :Tettem már olyant mérgembe amit megbántam? Nem
49 : Hogy hívják a kutyámat? Mazsi
50 : Milyen fajta kutyám van? Korcs
51 : Milyen fajta kutyát szeretnék még? Menhelyi (fajta nincs)
52 : Lesz e könyv a verseimből? Régen volt
53 : Van szakmám? Nincs
54 : Lesz e új évi fogadalmam a facebook tagok számára? Kívánni szoktam
55 : Nagyon jó barátnő akit a facebook ismertem meg? Igen
56 : Voltam már külföldön? Egyszer igen
57 : Mitől félek? Jó kérdés
58 : Telefonról is facebookozok? Nem
59 : Milyen internetem van? Ez már nem ide tartozó, úgy érzem
60 : Mikor van a születés napom? Ez a kérdés már volt és secret
62 : Milyen ételt nem szeretek? Máj, zuza, kocsonya
63 : Van olyan állat amitől félek? Pók
64 : Kedvenc virágom? Rózsa
65 : Kedvenc fiú nevem? Nincs
66 : Kedvenc lány nevem? Nincs
67 : Milyen embereket ítélek el? -
68 : Szeretem a horror filmeket? Utálom
69 : Hiszek a szellemekbe? Nem, de történnek érdekes dolgok
70 : Ért már olyan tragédia amit sose felejtek el? Igen
71 : Gyerekkoromba kitől vagy mitől féltem nagyon? Sötétbe
72 : Van olyan ember aki tudja ki is valójában a Lélekszorító? Hee??
73 : Minden nap iszok kávét? Nem
74 : Ha milliomos lennék mit kezdenék a pénzel? Pl adomány...
75 : A külső vagy a belső számít nekem? Leginkább a belső
76 : Mit nézek meg legelőször egy pasin? Talán a fejét? ??
77: Kit tisztelek a legjobban Facebook ismerőseim körül? Nem kivételezek
78 : Ha bajban vagy segítenék úgy, hogy nem is ismerlek? Nem értem, mi?
79 : Szoktam káromkodni? Igen
80 : Szoktam sminkelni? Ritkán unalmamba ja
81 : Szerintem mi a legfontosabb ezen a világon? Boldogság, békesség
82 : Szerintem mi a legszörnyűbb dolog ezen a világon? Nincs összefogás...
83 : Hányas tanuló voltam a suliba? Alsóba 5-ös. Most 3-as körül
84 : Nap vagy Hold? Nap
85 : Játszok vagy játszottam már valamilyen hangszeren? Aha zongorán
86 : Jártam vagy járok e valamilyen táncra? Mazsorett, kori, roki (jártam)
87 : Gondolkodtam már azon, hogy törlöm e a Facebook-ot? Nem
88 : Kivel vagy kikkel szilveszterezek? Változó
89 : Kérésre is írok verseket? Egyszer történt ilyen
90 : Mikor legelőször láttam a Titanicot elsírtam magam? Nem láttam még
91 : Milyen színű pulcsi van rajtam? Lila&rózsaszín
92 : Milyen színű nadrág van rajtam? Fekete
93 : Kedvenc sorozatom? Bk (már nem nézem)
94 : Hosszú vagy rövid hajam van? Közepes
95 : Ovis korom óta barátnőm? Nincs ilyen
96 : Kiről van poszter a falamon? Sok mindenkiről
97 : Ütöttem e már meg valakit? Igen
98 : Könnyen zavarba lehet hozni?
Az attól függ ki teszi... Amúgy nem nagyon.

 

Az élet nem habos torta...

2012.01.09. 14:33, Szmötyi
AVAGY ÖNTSÜK KI A SZÍVÜNKET

Sziasztok! Igazából ezt a bejegyzést nem terveztem volna, de. Úgy gondoltam, hogy neki kezdek, de félbe meg nem tehetem publikussá. Ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok valamit faragni.... Most a kiismerés lenne a téma. Egyenlőre... Nem tudom ti tapasztaltatok már-e ilyet, de engem ez vezetett egy újabb bejegyzés rásához.  Lehet zavaros nektek így az egész, de mindjárt világos lesz minden. Vagyis remélem.  Nekem elég érdekes. Hisz még senki nem mondta azt, hogy mi a gond, naa látom valami van. Na jó hazudtam. Volt már ilyen, de az mégse olyan. max olyan volt, hogy: Min gondolkodsz. (Semmin nem gondolkodtam, csak bámultam ki a fejemből.) De látom, hogy valamire ondolsz, de ha nem akarod ne mond el.  Nem tudom ti mit gondoltok erről, de engem az ilyen nagyon tud iritálni.  Aztán mostanába többen is (másik oldalamon szántam is ennek egy bejegyzést) hogy többen látják, hogy nem vagyok happy. Rólam tudni kell, hogy vannak olyan napjaim amikor vagy eszembe jut valami régről és azon rágódok (így is sokat gondolkodok egy kis hülyeségen is, amivel tisztába vagyok, de ezen változtatni nem tudok. Vagy nem akarok annyira? na ez meg nem igaz...) Szóval. Vissza térve a témára. Ez elég fura, hogy ha nem írok blogot, ezáltal nem tud senki semmire következtetni, az írásomról még is érzi, hogy valami van... De nem is beszédből, vagy arcmimikáról látja, vagy hallja, hanem írásról. Mondhatom ehez tehetség kell. De ez kérdésnek is mondhatom. Ehez tehetség kell? Vagy csak jól ismernek ezek az emberek?! Nem tudom... No mindegy is. Ami azt illeti egy téren jó, viszont másik téren nem. Olyan téren jó, hogy ki tudod önteni a szívedet olyan embernek, akit barátként, vagy nem barátként (jelen esetben barátként) tekintünk rájuk és ők is ránk (remélve). Mint az elején említettem, hogy tök alaptalanúl jönnek néha elő belőllem olyan pillanatok, hogy uff, de rossz kedvem van most. Néha tényleg nem tudom miért. Néha vannak okai is igen... De nem mindig...  De nem is  boncolgatnám tovább a témát, ezt le is szeretném zárni.

 

Eszembe jutott egy ötlet. Gondoltam megosztom veletek. Vagyis ez így elég hülyén hangzik, hogy veletek, mert elvileg csak 4 ember olvassa a blogom, de ma már több, mint 4 látogatóm van is. Ilyenkor miért nem írbak a hatamba egy véleményt? vagy csak egyszerűen véletlen felnéztek? Áh nem hiszem... Max kíváncsiságból, aztán nem tetszett nekik és leléptek. Ezt már jbban el tudom képzelni. Ezek a mondatok elég gyerekeseknek tűntek, de nem baj és azt is tudom, hogy ezt a megjegyzést jobb lett volna elkerülni, mert valahogy nem illik ide, de az újam ezt már beütötte szövegnek... Na a lényeg, amire ki akartam lyukadni. Mi lenne, ha minden, vagy majdnem minden bejegyzésemnél lenne egy idézet. Egy olyan idézet, ami éppen engem mutat be, arról amit a blogom megírása után érzek. Nem feltétlen az oldalra gondolok evvel kapcsolatba, hanem bármi mással. A hétköznapi életre gondolok e szó alatt.  Ezek között lennének saját és netről össze gyűjtött idézetek is. Mielőtt bárkiben felmerülne egy kérdés. Hogy én írtam már idézeteket? Nem, nem írtam még. Mostanába kaptam rá csak az idézetek olvasására. De igen volt már olyan, ha elolvastam egyet, abból egy másik eszembe jutott. Vagyis kicsit átalakítottam, átformáztam, beraktam új szavakat, kicseréltem szavakat és már meg is van az aránylag saját idézetem. Tervem igen van, hogy vezetni fogok egy ilyen naplót. A naplóról jut eszembe. Egy új bekezdést szánok inkább annak... Vissza térve az idézetekre. Van hátránya is. Lehet bizonyos emberek máshogy fognák fel. Még én egy idézetet szomorúság jelképének veszek fel, addig lehet, hogy az olvasó szerelmes idézeként gondolja azt. Ilyen ügyben nem a legjobb, de erre való a chat. Hogy megkérdezzük. Bár én azt gondolom, hogy ha van egy blogunk és alatta egy idézet, akkor a blogból tudunk következtetni...

Itt a várva várt új bekezdés. Előzzőben ígértem, hogy újat nyitok a naplónak. Milyen naplóra gondoltam? Olyanba amibe a gondolatainkat levezetjük. Én ilyet nem vezetek. MÁR!!! Régebben vezettem. Mindig máshová raktam. Hogy ne találjanak rá és ne olvasgassák. Abba mindent leírtam. Még azt is, amit senki nem tudott és nem is tud. Bár mit ne mondak egy iylenhez nagy önbizalom kell, hisz ha valakai rátalál... Egyszer tesóm látta, hogy lerakom anaplómat az ágyra. Kihajtotta egy oldalon és el is olvasta. Mire észbe kaptam már elolvasta. Elvileg csak azt az egyet, ami nem is volt olyan gáz. Utána másnap fogtam és kitéptem azokat a lapokat, amelyekre már írtam. Azokat is darabokra tépkedtem, majd kidoptam a kukába. Ez 2010 nyarán történt. Hónapot nem tudok mondani, mert nem emlékszem. Azóta hiányoltam azt, hogy leírjam valhova a bajaimat. Ezért is jött létre a blogom, amit még nem írtam le, így itt volt az ideje és tádám... elintézve.  Bár ez nem is olyan... Itt nem írhatom le minden bajomat és bánatomat. ide nem önthetem ki a szívemet... Egyrészt nem biztos, hogy érdekelné az olvasókat, bár az olyan ne olvassa. Ha valakit még is érdekel és észre veszi rajtam, elmondom neki. Mint ahogy az első bekezdésben is beszéltem erről.

Ha már ennyire változatosak a téma váltások, ami jelen esetben nem valami jó. Pláne, hogy nincs is közük egymáshoz, csak valahogy mindig áttértem másra. Beszéljünk kicsit a suliról. Nem sok kedvem van, hisz ki zeret a suliról írni... Elég szarúl állok jegyek alapján. Vagyis szerettem volna evben az évben javítani, de ez nem jött össze. Bizonyára annak vonható be. .... Nem, nem a "sok" gépezés, ha valaki azt hinné. Elég nehezen tanulom meg az anyagot és, ha bele is megy a fejembe pár nap múlva "kirepül". Ami elég idegesítő példáúl egy angol szódogánál. Meg hasonlók... Amire ki akartam térni. Nem, nem eszembe se jutott. Minden órámat felsorolni, hogy mik voltak rajta. Egy tanttárgyat szeretnék kiemelni. Ez nem más, mint a földrajz. Ugye 7.-es vagyok és ez a tantárgy most jött be, bár számomra nem új. Mivel 5.-be is van földrajz. Aztán nem tudom mi az oka annak, hogy 6.-ba nincs, de nincs. 7.-től,  az az mostantól megint van. A tanár is rossz és maga a földrajz is pff. A tanár eleve oylan, hogy mindent egybe kérdez. Így is nehéz megtanulni az adott anyagot. Pláne nekem, hogy én nehezen tanulom meg. De még, ha egybe kérdezi... Ehez viszonyítva majdnem megbuktam félévkor. Az az ezek a jegyeim voltak: 1, 2, 1 2. Ebbe a sorrendbe. Tudom katonások... Ebből az első 2-es az témazáró. Az az azt kettő jegynek kell számítani és így álltam 1,6-ra, ahol a tanár még nem adta meg a kettest. Így feleltem. Ez a felelés 5.-én, az az csütörtökön történt meg. 2 anyag volt megadva. Usa és Amerika (minden amerikából. Részei, meg azok a bonyorult izék) Én inkább USÁT választottam. Az elejét elmondtam folyamatosan. Pl bevándorlók franciák és az angolok. Behurcoltak a négerek. Hivatalos nyelv az angol. Részei: mexikó, mexikói öböl, Xsendes óceán, Kanadai... na jó nem mondom el az egész anyagot. Nem, ehez nem vettem elő a füzetem, mielőtt valaki azt hinné. Szóval az a lényeg, hogy feleltem a 2-esért. 3-ast kaptam a feleletemre. Nagyon izgultam. Egy kis psukát is írtam az egyik újamra.. De izgulásomba letöröltem, de nem volt rá szükségem, mert az nélkül is tudtam végül. Szóval földrajzból félévkor 2-es leszek. Rajtam kívűl 5 ember áll bukásra ebből a tantárgyból. Ők is arra a sorsra jutnak, mint én. Felelésre. Én voltam az utolsó felelő, mert utána tökölt valamit a tanár és így drága osztálytársam kívánsága teljesült. Fanninak... Hogy kövi órán feleljen, mert ő nem tanult. Mint amúgy minden órán... Mármint szinte soha nem tanul. Igazából erről ennyit akartam volna mondani. Nem menőzésből írtam le, hogy jujj 2-es leszek és milyen menü, hogy nem 5-ös. Szerintem aki ilyet gondol.. Én a helyébe elszégyelném magát. De én nem direktből csinálom....

Úgy gondolom ezt muszály leírnom. Ezt a "problémámat" nem szeretném kiteríteni nektek, inkább körülírnám. Azt hiszem így lesz a legjobb.  Én egy olyan ember vagyok, aki egy ember felé vagy nagyon könnyen nyílik meg, vagy nagyon nehezen. Nos. Egy illetővel az első választás történt. Már ismerjük egymást neten keresztül egy ideje. De még sem régóta. Beszélgettünk sokat, no meg kammoztunk. Gondolom kérdéssé vált, hogy miért beszélek múltidőbe.  Nos azért, mert egyenlőre úgy érzem, hogy ez a múlt. Egy emberről van szó, aki választási kényszerre "kényszerítettek" és én segítettem neki mindenbe. Ugrottam, ha kért valamit. Próbáltam a magamból maximálisat teljesíteni csak azért, hogy neki jó legyen és ne essen rosszul neki semmi. Igen ám, de olyat kaptam, amire nem vártam. Egy nap felléptem a netre és az elvileg "nagy ellensége" vele dumcsisztak egy a fb-n. Mintha puszipajtások lennének. Én rákérdeztem és igaz is. Ez kicsit rosszúl esett és még mindig bánt. Bizonyára nem is lesz ez máshogy. Próbáltam neki leírni, de igazából egy idő után nem is írt, szóval úgy döntöttem hagyom és, ha akar majd ő ír. Ettől függetlenül elég rosszúl eset a szitu, hisz nemrég ismertem meg és bíztam benne, majd segítettem neki. Mindegy, ez így alakult.

UI: A menüknél levettem az én képemet, mert ha azt akarom, hogy ez egy ilyen kis titkos blog legyen ismerőseim elől, ha a képem kint van, nem jó megoldás.

Az évelső bejegyzése.

2012.01.03. 20:30, Szmötyi
Lényegtelen...

Sziasztok! Igazándiból most nem is nagyon mesélni jöttem. Facebook-on böngésztem, amikor rátaláltam:30 lájk és válaszolok 20 kérdésre... Nos. Ilyet hoztam nektek. Tudom lényegtelen... De úgy éreztem kell ez ide.

1 : Nevem ?:Legyen annyi elég, hogy Petra
2 : Van e testvérem ?Igen van. Egy öcsém. No meg egy nővérem, de az csak féltesó.
3 : Szerelmes vagyok ?Nem.
4 : Tetszik most valaki ?Nem.
5 : Kapcsolatban vagyok ?Ha nem vagyok szerelmes és nem is tetszik senki, akkor érthető...
6 : Boldog vagyok ?Valamikor igen, valamikor nem. Hangulattól függ...
7 : Csalódtam már valakiben ?Szerintem már mindenki csalódott minimum 1 emberbe, azaz igen.
8 : Volt már lelkiismeretfurdalásom ?Öö nem vagyok egoista, de nem.
9 : Kedvenc számom ?Keresztes Ildikó (nincs konkrét kedvenc számom)
10 : Kedvenc színem ?Max több van. Rózsaszín, lila, zöld
11 : Milyen zenét hallgattam utoljára ?Ezt
12 : Facebook vagy Myvip ?Fb
13 : Elégedett vagyok magammal ?Senki se tökéletes, ahogy én se. Az az nem.
14 : Tudok olyan emberről aki belém van zúgva ? Nem tudok róla.
15 : Van piercingem ? Nincs
16 : Van tetkóm ? Nincs
17 : Tél vagy nyár ? Nyár, mert ott a szünet és meleg van.
18 : Tavasz vagy ősz ? Tavasz. Az nem olyan lehangoló...
19 : Van olyan ember akit utálok ? Igen van.
20 : Milyen színű a szemem ? Kék
21 : Mi a hobbim ? Sok minden
22 : Mi a kedvenc mesém ? Nincs ilyen
23 : Dohányzom ? Soha!
24 : Milyen színű a hajam ? Szőke
25 : Mikor van a névnapom ? Október 2.
26 : Mikor van a születésnapom ? Höhö. Mi ez valami hivatalos adatlapkitöltés? O.o
27 : Melyik a kedvenc csokim ? Mindegy, csak ne massza...
28 : Van házi állatom ? Van
29 : Kedvenc film ? A szív bajnokai
30 : Féltékeny típus vagyok ?
Néha megesik

Van egy másik is.

 

1) Szingli vagyok? Igen
2) Kit öleltem meg utoljára? Anyuum
3) Kinek írtam szívet utoljára? Szandi
4) Milka vagy Tibi? Mindkettő
5) Tetoválás vagy Piercing? Piercing
6) X-faktor vagy Való világ? X-faktor
7) Voltam-e már viszonzatlanul
szerelmes? Nem
8) Legjobb barátom/barátnőm: nem sorolom sorrnebde a barátaimat, mert szerintem az gáz.
9) Szerelmem: Nincs
10) Hány gyereket szeretnék? 0
11) Hiszek-e a fiú lány barátságban? Igen
12) Mikor van a szülinapom? Mi ez hivatalos adatlapkitöltés? O.o
13) Mikor van a névnapom? Október 2.
14) Boldog vagyok? Attól függ..
15) Milyen színű nadrágot viselsz? Narancssárga (Pizsama)
16) Milyen zenét hallgatsz most? Semilyet
17) Mit ittam utoljára? Narancslé
18) Utolsó ember, akivel telefonon beszéltél? Amanda
19) Tél vagy nyár? Nyár
20) Utolsó film, amit láttál? A szív bajnokai
21) Ölelés vagy csók? Ölelés
22) Csokoládé vagy vanília? Csokii
23) Voltál már szerelmes? Nem
24) Kedvenc szám: Keresztes Ildikó (Nincs konkrét kedvencem)
25) Kedvenc szín: Lila, pink, zöld
26) Rágod a körmeidet? Nem
27) Akit most nagyon szeretnél látni? Barátoook
28) Van valaki, akit most nagyon utálsz? Van
29) Most tetszik valaki? Nem
30) Tudsz valakiről, aki beléd van zuhanva? Tudtommal nem
31) Kit hívtál utoljára? Ez a kérdés már volt és amúgy Amandát
32) Mi van az ágynemű huzatodon? Több is van. Leopárd mintás az egyik.  A másik Ariel xĐ
33) Nyisd meg az MSN-t! Kinek a nevét
látod meg először?
Bea

Az év utolsó bejegyzése

2011.12.31. 20:09, Szmötyi

hey. Gondolkoztam, hogy ebben az évben legyen-e még egyáltalán bármilyen bejegyzésem is. Aztán sok gondolkodás után úgy döntöttem, hogy igen lesz. Lehet az a pár ember, aki most látogatja a lapomat azt gondolja, hogy tök feleslegesen nyomatom a szöveget, mert alig látogatja a lapomat 1-2 ember. Nos ez azért van így, mert még összesen 2 ember tud a lapról. Magamat bele értve 3. Jó bocsánat.... Szóval. Holnap lesz vasárnap. Ezen a lapon nincs is nagy jelentősége, de holnap jelenik meg a lovemazsi.gp-n a Pötyi tv. Terveim szerint ma fogom megcsinálni. Gondolom felmerült bennetek, hogy még is mi köze van ennek a lapnak a másikhoz? A Pötyi újságba megemlítem, hogy van ilyen lapom is, de csak az kérjen cserét, aki tényleg olvasni fogja a lapom. Tudom, tudom, ettől a látogatotságom igen kicsi lesz. De most csak azért látogassák az emberek a lapomat, hogy berakjanak néhány linket és már mennek is? Ennyi az egész. ja elnézést egyet kihagytam. Egyel több lesz a látogatók száma. A másik lapomon ezt már elkövettem. Igen hiba volt.. Amikor volt a nagy csereselejtezés, nem hiába volt az. Még mindig érzem, hogy vannak nem oda illő cserék, de majd rájuk is sor fog kerülni... Nagyon elfordultam a témától.... Fordoljunk vissza. Régebben, amikor blogot akartam csinálni, az is felmerült bennem, hogy mi lenne ha videós blog lenne. Abba sokkal jobban kitudom hangsúlyozni magam. Igen ám, de ha egy hozzámtartozó, vagy olyan személyhez jut a link és megnézi, számomra elég égető, szóval ezt inkább mellékelem is. No meg a kibontakozás. Blogos videóba ez számomra elég nehéz lenne. Hisz nem tudom ki az az ember, aki egy telefon, vagy kamera lencséjének el tudja mondani 100%-an a problémáit.... Szerintem nincs ilyen ember.

Ugorjunk egy nagyot. Talán mondhatom azt, hogy térjünk át a szilveszterre. A szilveszteremet itthon töltöm. Miért? Úgy volt, hogy "barátnőméknél" leszek, de mégse. Ott lesz egy olyan csaj, akit nem szimpizek és nem szeretnék ott lenni.  A kifogásom lehet gyenge, de ez van. Ennyi. Ez helyett itthon szilveszterezek, ahogy ezt múltévbe is tettem. (azelőtt már nem.) Mit csinálok? Skype és msn 2 barátnőmmel.  Elvagyok velük. Ráadásúl az egyikkel webkammozok is... Na most azt hiszem kicsit kiugrottam a "blogos stillusból". Elnézést. A hajamről beszéljünk. Huh, ez most elég furán jött, de nem gond. Pár napja vettem lila színű hajszinezőt és evvel befújtam most a hajam. Olyan, mint a színes hajlakk. Ezáltal tiszta kemény a hajam. No meg büdös. De befújtam parfümmel. Így azt hiszem jobb.

Ugorjunk témát. Pár óra és itt a jövőre. Az az a világ vége. Úgy emlékszem mondjuk Októberre mondták, de én már nem hiszek benne. 2000-ben is megjósolták. Mégse jött el. Vagy csak túléltük?! Nem hinném. Na mindegy, erről ennyit.  Kíváncsi vagyok miylen lesz a 2012-es évem. Remélem jobb és néha szerencsésebb is.

Azt hiszem nincs más tervem erre a bejegyzésre. Lehet nem volt sok haszna, de azt hiszem, hogy a blogolást még most kezdtem. Nem akarok egoistának, se maximalistának tűnni, de egész jól sikerült ez a bejegyzésem.

UI:Ebben a bejegyzésben sem használtam egy db szmájlit sem, ami tőlem nagy szó. Mellékesen megemlíteném, hogy ha valaki azt hiszi, hogy mindig ki fogom ezt írni akkor, amikor nem írok szmájlit,  az téved. Ez volt nem mondom, hogy az utolsó, de egy jó ideig az volt. Aztán, hogy meddig, az a jövő kérdése. Jajj, z olyan izééés volt, na mindegy. Búcsúzom tőlletek.

BUÉK

 


Igazi nevem titok, de legyen becenevem elég nektek... Szmötyi.. . Remélem elég ennyi. Vezetéknevet nem akarok elárulni, ha nem probléma. Korom tizen valamennyi. Születésnapom nyáron  van. Napot nem adnék meg. Névnapom keresd... Hajam ami a viccekbe is szerepel.. . Ha már a hajnál tartunk. Nem nagyon szeretem a hajam. Ez az egy lapom van. Elérhetőségnek max e-mail címet adok.

Menü

Blog | Szmötyi | Kritika | Belépés

 
Ti
Indulás: 2011-12-28
 

 
Cserék

Ez nálam eliteket jelent. Topp nincs és nem is lesz. Csak az jelentkezzen, aki rendszeresen feljár az oldalamra és érdekli is a téma. Akit nem, az inkább ne is kérjen cserét. ;-) Bármilyen témájú oldallal jelentkezhettek. Viszont, ha elutasítom légyszí ne sértődj meg.

 

 

A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!