Blog

Rövid bejegyzés

2012.03.07. 17:48, Szmötyi

Multhéten ügyeletesek voltunk a suliba. Az azt jelenti, hogy azon a héten minden nap be kell menni 7:25-re. Igazándiból még soha nem késtem. Amúgy 2 késés után ofőit kapunk. Nekem nem volt kedvem hamarabbik busszal menni. Így nem is mentem, csak a 7 órásival. Általában pont ilyenkor szokott nagy forgalom lenni. Persze, ahogy ez most is volt... Amikor leszáltam, már 7:17 volt. Persze hozzá teszem, hogy onnan 10 perc (vagy több) az út még a sulihoz. Én meg futottam, mint egy hülye. Persze a jeges úton... Szerencsére nem estem el. De beértem 24-re, szóval szuper. Ha azt gondoljátok, hogy minden napomat el fogom mesélni, ügyelés közben, tévedt. Már csak a pénteket mesélném el, de azt is csak röviden. És csak mert, nem egy megszokott nap volt.  Péntek reggel nagyon siettem. mert eleve később keltem fel. Utána meg a csizmámnak a cipzárja is elromlott, mert nem húzta fel. Így a magassarkúmba kellett menni. De azt nem szeretem nagy hóba, mert nagyon csúszik a tapla. De kénytelen voltam abba menni. Kimentem a sarokig, majd eszembe jutott, hogy otthon hagytam a telefonomat, bérletemet és a kulcsomat. na jó. Rohanás vissza. Persze magassarkúba, a jeges úton. Szerencsére késett 2 percet a busz, szóval időbe elértem. Már csak azon szurkoltam, nehogy csigázzon megint, mert ebbe a csizmába biztos nem fogok futni, de végül kegyelmezett az élet és nem kellett futnom.

Beszéljünk kicsit a körülöttem lévő emberkékről... Mostanába egész jól kijövök mindenkivel. Jééé. Egy egész jó hír.  Egy csomót nevetek, persze kapom érte az ívet, de nem érdekel.

Megérkezett a jó idő. Végre. Már nagyon vártam. Emlékszem, ilyenkor reggelente, hogy megfagytam... De ugye "hozzászoktunk" a hideghez. vagyis nekem nem sikerült hozzá szokni, de na.. valamennyire csak ráálltunk.

 

UI: Elég rövidtke bejegyzés ez, de majd lesz hosszabb is...

 

Osztály...

2012.02.19. 18:09, Szmötyi

Sziasztok!

Első bekezdésemet egy P nevezetü emberre szánnám. Aki osztálytársait "cselédként" használta fel egy "ügy" érdekében. Ez a cselédes dolog... Inkább elmesélem. Ha előzző bejegyzésemet olvastad, akkor tudjátok, hogy nem fényes vele a kapcsolatom. Február tizen nem tudom hanyadikán "A" elmesélte, hogy a hátunk mögött "P" miket mondott. Majd megmutattam a telefonján, hogy miket írt. Mivel "P" "D"-nek írta le, de "D" és "A" jóba vannak és átküldte neki. "A" pedig megmutatta nekem és a többieknek. Tulajdonképpen engem egy nyalizós, ha "A" a betüt mond én is... kibeszélő, kétszínű ember vagyok. Mondom köszönöm szépen.... Hozzám jön át törie kunyerálni, de én kétsínű vagyok... Én ugye rákérdeztem nála, hogy mi is ez. És azt mondta, hogy ő ilyeneket nem írt. Véleményt azt írt de ilyeneket nem. Aztán "Zs" mesélte nekem, hogy az előtti nap beszélt facebookon "P"-vel és azt mondta... szóval mindent tagadott. Majd "D" mesélte, hogy neki mondta... Azt, hogy mennyire megbánta, hogy rólunk ezt írta stb. Nálam itt telt be a pohár és pénteken (azt hiszem 18.-ra) esett, bár ez enm lényeg.... Oda mentem hozzá és megkérdeztem, hogy akkor most mi is van?! és elmondta, hogy ő csak "D"-t akarta tesztelni, hogy nekünk elmondja-e, de ő ezt nem gondolta komolyan. én meg megmondtam neki, hogy na álljunk le. 1. : Ha "D" igaz abrátod, nem teszed próbára, mert megbízol benne. 2. : Ha ezt írod rólam és a többiekről, akkor valamilyen szinten azt is gondolod és nekem kurvára rosszúl esett. Majd ő neki az volt erre a válasza, hogy de ezt enm érted és... és ez után elment. (tesójáért). Mondom kössz.

Furcsák az én osztálytársaim.... Igen ami azt illeti, igen.. Nagyon is. Akivel alsóba egész végig roszba voltam: "A" avval most tök jól elvagyok.... Viszont nem is ez a lényeg. "Zs" miatt vágtam bele ebbe a bekezdésbe.  Olyan flegma... Jó vele vagyok a suliba a legtöbbet. Szünetekbe együtt sétálunk... Beszélgetünk. Nem az a tipikus nagyon beképzelt, aki mindent akar... De kezd az lenni. Azt hiszi magáról, hogy ő a nagy atya úristen. Megkérdezek valamit tőle és akkor neki ez a válasza rá: Úristen (nevem) ezt nem tudod.  Vagy jézuom te mit csináltál? nem is azt kellett megcsinálni. Meg hasonlók... Persze a végén órán kdierül minden, hogy én mondtam igazat és én csináltam jól. De, ha meg megemlítem neki, akkor meg le se szarja. és azt mondja, hogy jól van. Vagy, ha olyanja van; be is sértődik... Hozzá tezsem... Azt hiszem említettem már. Hogy angolba mindig én segítek neki a szódolgozatokba. Amikor feladja a tanár, ő másnap mindig avval nagymenőzik nekem, hogy ő már az összeset tudja. Amikor meg rákérdez, hogy én mennyit tudok: Mondom vagy 20-at a 30-ból. (ez csak egy pl) és tegyük fel másnap írunk belőle... azaz amikor már rákérdezett. És mondja mindig, hogy jó keveset. persze doga közbe rittik pont akkor nem jut eszébe egy se. (angolon padtársak vagyunk)  Jó néha előfordul. Mert egyszer  csomót tanultam egy dogára és még is 1-est kaptam rá. meg egyszer amikor félre nézte az órarendet és másnap írtunk belőlle... én meg nem tanultam. Mérgesen ott hagytam az egészet (persze 1-es lett) ő meg "P" bellé ült, akit mellesleg utált és egész végig az övét nézte. Hozzá teszem, hogy tagadta az egészet. No arra 3-ast kapott. Amúgy azóta is mindig megfogadom, hogy nem segítek neki a szódogába, de a végén valahogy (tudom egósan fog hangzani, de ne annak vedd) mindig előjön a vajszívem és segítek neki. Így is 3-asokat szerez be, hogy segítek neki. Mi van, ha nem segítenék? ... O.o

Térjünk rá a net világára. Ez egy kicsit oylan érdekes és érdekkeltő lehetett ez az első mondat, de amúgy csak a szokásos heblecselés..  A bekezdés első modnatáról kivehetted, hogy netes emberkékről fog szólni ez a bejegyzés. Szóval most lehet izgulni, hogy benne leszel te, ami olvassa. Ez a mondat mindenknek szólt... Vannak oylan emberek, akiket netről ismertem meg... akikkel nagyon jól elvagyok és olyan jó a viszonyunk. vagyis remélem, hogy a másik félről is ez jön le. Itt kemelném zokra, akikre gondolok. (nem szeretem a kivételezést, így mindenkit) "L, P, Sz, V," és azt hiszem ennyi is lenne. Akik okvassák a blogot, bár akit nagyon szeretnék, hogy ez olvassa és nincs ott a neve, az tuti nem fogja. Mert, mert nem tudom miért... =/  Na, de akikkel nagyon széthúzódott a kapcsolatunk, azoknak üzeném, hogy nagyon hiányoznak és tök jó volt régen annyit beszélgetni, a tali(K) is nagon jók voltak és sajnálom, hogy ez már nem a régi, de nagyon remélem, hogy ez  csak a sulinak köszönhetően van így.

Na, na mit találtam ki? A blogom ennek bejegyzése kezd hosszabodni, azaz több emberke lusta lesz elolvasni. De 1 emberbe tuti vagyok. Egy másikba még talán, talán biztos vagyok. Egy 3.-ba... hát hogy is mondjam. Ő az egyike akit szeretném, hogy elolvassa az ez előtti bekezdést, de kétlem...
Szóval. A lényeg. Csinálnék egy klubot, ahova emberek csatlakozhatnának. Az ország ármely pontjáról... Egy kis társaság lenne, ahol lehetne ismerkedni. És újabb abrátokat szerezni. Átgondolokk mindent és talán egy szünetbe megcsinálnám. Vagy egy hétvégée egyik napján.

Új kinézet, suli, ???

2012.02.12. 17:24, Szmötyi

Sziasztok!  Felkerült a legújabb kinézet. Régen volt már váltás.. És azt a zöldes féleségűt kezdtem unni. Meg hosszabb idő után, számomra nem a leghivogatóbb formát hozza. Most egy kis rózsaszínes hangulatot hoztam ide. Bár úgy gondolom, hogy a bloos oldalaknál jobban megállja a helyét a fekete, fehér, szürke és ezek a koszos kormosabb színek... amik nem feltétlen vidámak..., de valamiért még is illenek a bloghoz... Én most még is ezt a színt választottam.

Mostanában azt érzem, hogy vannak olyan emberek, akik észre sem vesznek. Biztos nem írom ki ide a nevüket. mert egyrészt a személyiségük....másrészt pedig tahóság lenne.. És "L" nem, nem te vagy... Ez tudja kinek szól. De kapásból fel tudnék sorolni mondjuk 5-öt. Magánhangzókkal megteszem, mert nem hadija a lelkemet nyugodni.  Ai, Aaa, Ei, Ai, Ee. Nos. De simán felsorolhatnék többet, de nem teszem. Ezek az emberek nem is keresnek. Egy ideig kerestem őket, de válaszaik bő volt. Az az alig írtak valamit, ha írtak is.... éreztem az írásukon, hogy na jó most már igazán lekophatnál... Vagyis én ezt éreztem. lehet rosszul, de ez van. Remélem fog változni a helyzet. Ezekkel az emberekkel majdnem mindennap beszéltem. Sőt. Valamelyikkel minden nap. Van olyan közülük, akikkel már több,mint egy hete nem beszéltem. és akkor jön a kérdőjel, hogy nem-e hiányoznak nekem ezek az emberek. A válaszom az, hogy de. Nagyon is.... De, ha nekik így jó.... én nem szeretnék az emberekre erőltetni semmit. majd átesek ezen a most de hiányzik dolgon. vagyis merem remélni. =/

Miért? nem is értem... Ezek olyan nagy apróságoknak tűnnek, de nekem nem azok. Én ezt totál szarnak tudom felvenni. A lényeg. Hogy van egy osztály társam, akivel egyre jobban vagyok. "Zs" . És úgy bírom... A lényeg. Pénteken infóból írtunk dogát. Másik osztálytársam nem volt suliba betegség miatt. Az előtti nap csütörtökön beszéltem "zs"vel telón. Ő jobban ért az infó dologhoz, amiből írunk... Mondta, hogy segít. Mert amúgy hideg volt és suliba se mentem volna. (simán elintétem volna).  Másnap eljött a doga.... Semmit nem segített. Ott kínlódtam. A tanár mondta, hogy mindenkinek segít, de csak egyszer. nekem bezzeg nem segített, csak rávezetett a feladatra. Majd mondta, hogy az rossz, de kiderült, hogy jó.nagyon jó... bezzeg a többieknek, közte "Zs"-nak is többet segített. Mondtam neki, hogy segítesz? Mondja, hogy ő se tudja... aha persze. Mondom majd én is így segítek. Azt hiszem én talán megkaptam a -ast, ő 4-est kapott. hozzá teszem, hogy ha lemaradt mindig megvártam és segítettem neki. Mindent elmagyaráztam, hogy miért miért van... angol tz-be segítettem neki egy feladatba. Ahogy minden szó dogámat lelesi, mert megengedem neki. Egytől egyig... Hétfőn kövi szó dogánál ne számítson a segítségemre... Tőle egész pénteken szar kedvembe voltam. De rajzon a tanár... az egyben a föci tanárunk is... ahhoz képest, hogy ezt a 2 tantárgyat utálom, a tanárt imádom. Szimpi. Az elején a poénjain nevetni nem tudtam, ellentétbe a többiekkel. De óra közepe táján már nekem is felment a mosoly az arcoma. .) Ettől függetlenül Zs-ra haragszom...

Javítok. Igen, mostanában ezt érzem. A tantárgyak nagy részéből elkezdtem javítani. Például vegyük az angolt. Múlt évbe 2-es és 3-as voltam. Most év elején 3-as. De 2. félévbe már van 2 db 2-esem és 3 db 5-ösöm. Szerintem ez nagyon jó. A matekba értem el a legnagyobb változást, természetesen pozitívan nézve. Múltév év elején harcoltam a 2-esért. Második féléve ugyan ez volt... Ebben az évben év elején 3-as voltam. Második félévbe már van egy db 5-ösöm, 2 db 4-esem és 1 db 1-esem. Szerintem ez egész jó.... Annyi, hogy nyelvtanból szereztem egy nagyon szar 2-est. Ahoz képest, hogy mindig is 5-ös voltam, de egy db elnézhető.... irodalomból megannyi, hogy gyenge 4-es voltam... Szóval azt meg kellene erősíteni.  Kémiából kellene felhúznom magam, mert az a 3-as... Bár nem értem a kémiát, ahoz képest ez a 3-as tök jó. Biológiából szerintem simán tudok 4-es lenni. Ahogy fizikából is.... De most fizikából beszereztem egy 2-st, amit egy feleléssel lehet ki kellene javítani. Apropó földrajz.Év elején harcoltam a 2-esért. Pontosabban feleltem érte. Ebben a 2.félébe, igaz becsúszott egy 1-es tz, de a többi jegyem 3-asokból áll. Így ebből is elkezdtem javítani. nagyábból így feltábláztam a romlásaim és javításaim névsorát... A többit azért nem tettem szóvá, mert maradtam ugyan az....

Előre megírt bejegyzés

2012.02.05. 19:50, Szmötyi
Az-az már nem pötyög ez az agyamba...

Hali. Reméltem, hogy nem a rosszal kell kezdenem mostani blogolásomnál. De úgy érzem evvel kell kezdenem. De második bekezdésemet, szeretném a jó hírekre, de sajnos ott is lesznek rosszak... szentelni. Valahogy olyan szar érzés, amikor egy állítólagos barátnőd azt mondja, hogy nem barátnő.... A lényeg. Elmész vele. Egy "jót" beszélgettek, majd szóba jön a barátság téma. És ő kérdésem nélkül bele kezd a mondandó valójába. és miről szól? Arról, hogy mi most elmegyünk Mekizni, meg egy jót nevetünk-az nem barátság. Na és amikor haza jövök egy barátnőm mit küdl át? vagyis, hogy nézzem meg? Hát ezt. (Katt a kis képre) Basszus. Mások előtt a barátai vagyunk, csak azért, hogy több abrátja legyen, de nekünk meg teljesen mást mond? Ki ez már? -.-  (kép) Ami azt illeti én sem tekintek rá úgy, mint egy barát, de akkor is. Ez nekem elég rosszúl esett... Ezt csak így "ide dobva" szerettem volna leírni. nem akarok semmit se körül írni, meg semmi...

 

És akkor most jöjjön egy kis jó. Mióta blogot vezetek nem sok jót írtam le. Egy neten megimsert barátnőmmel találkoztam. Részleteket nem nagyon mondanék, hisz blogomnak az a lényege, hogy senki se tudja ki vagyok. Ezt leszámítva 2-en tudják. (Akik jobban ismernek) Meg ugye a cseréim, de az más tészta... Szóval. Találkoztam egy nagyon jó barátnőmmel, akit neten keresztül ismertem meg. nagyon rendes és tök jól elvoltunk... Mint az 1. bekezdsbe említettem a rossz hírt, az ezen a napon történt, egy 3. személy személyébe. (Ez elég hülyén hangzott..)

"igazság megmondó terv" Ezt már nagyon régóta kigondoltam, de mindig halogattam. nem találtam a megfelelő alkalmat. Tudom ez most zavaros mindenki számára. Vagyis az a pár ember, aki olvassa a blogom, annak számára.  Mint az 1. bekezdésbe említettem a csajnál... Ez a barát, nem barát visselkedése nagyon is nem tetszik. Ahogy sok msá dolog sem náa. Jó senki sem tökéletes, de ez már szánalom. Régebben msn-en más ügyben már elbeszélgettem vele. Ami furcsa, mivel több, mint 10 év van köztünk. És ez nem gától meg abba, hogy én vissza beszéljek neki, vagy valami. Még akkor sem, ha ez nem illik. Szóval amikor beszéltem vele, nem nagyon értette meg. Viszont szeretnék vele megint beszélni, de most erről. Mire jó a blog... Innen majd ki tudom írni papírra az összeírtakat, majd a "Qhelyszínen" pedig el tudom neki magyarázni. Ha megmondom neki a "tutit" és véleteln berág... Tudom sok mindent el fogok veszíteni. Pl kit? Hát pl őt. Jó az nem nagy veszteség... De van egy "A" emberke (Mint régebben mondtam, az embereket keresztnevük kezdőbetüjénél fogva mondom...) Szóval "A" is nagyon jó barátnője ennek, szóval őt ios biztos elveszíeném valamilyen szinten, de túlélem... Azt hiszem más nincs. Max ki leszek tiltva egy csoportból, de... Elintézem én-... Ezek a felsoroltak úgy gondolom az igazság érdekében nem nagy veszteség. És felmerült a kérdőjel, hogy még is mikor akarom én ezt vele tisztáni. Nos. Egy szééép nyári napon. Pontosabban egy ünnepkor. Egy karneválon. Többet nem mondok, mert  akkor azonnal kiderül minden... Szóval az a lényeg, hogy ezen a napon pár netről ismet barátnőmmel össze gyűlünk. Páran remélhetőleg nálam is alszanak... Ő persze jön be ide a városba, mivel ő máshol lakik... és akkor szeretném vele tisztázni. Mindenki előtt!!! vagyis ezt még át kell gondolnom, de kíváncsi lennék, hogy reagálna több emberke előtt. Nem, nem összeugrasztás lenne a lényege... De én meg tudom védeni magam és meg is fogom!! Viszont felmerült benne az is, hogy most írok neki egy levelet és mindent lerok benne. De úgy döntöttem csak az első esetből, ahol a képet raktam be ide a blogba.  Addig nyárig biztos össze hord jópár hülyeséget, ami miatt esz megbeszélni valónk. Vagyis így gondolom. Persze úgy döntöttem, hogy van így is elég kár amit okoznak bennem... amik tudok csak kerülök. (ilyen tipusu embert) Az az szeretném őt is kerülni...

KÉSŐBB: Beszéltem vele... A mostani blogot pár nappal hamarabb elkezdtem írni, ezért írtam azt, amit írtam. De még az nap megtettem a lépést és beszéltem az illetővel. Sajnos nem sok mindent értett meg. Totál másról beszélt és a témától is eltért. Totál nevetséges, hogy a kormányraés a politikára fogja az egészet, mert ezt tette. A végén már erről beszélt. Ezt nem szeretném részletezni, mert totál gáz...

Bár figyelnének arra, amit mondok. Milyen jó lenne, Talán akkor egy két ember nem csalódna akkorát, mint ő...  Szóval. Akkor még nem vezettem blogot, szóval nem tudhatjátok... Jött egy új csaj az osztályba és az állítólkagos barátnőm, melynek kezdő betüje "P" azonnal szimpatikusak voltak egymásra. Mostanáig fogták egymás kezét minden szünetbe. Mindig puszikat adtak egymásnak. Néha nem mondom azt, hogy nem volt félre érthető, mert mindenki ott nézte őket, hogy úristen most mi van. P-nek meg is mondtam (mivel mondta, hogy nem érdkeli senki, ő jóba van az új scajjal, mostantól akkor minket leszar) én persze mondtam neki, hogy még csak most ismerted meg a csajt, de mindenkit feláldozol érte. És mondtam neki, hogy nem ismered igazán.... Majd egyszer rájössz. persze P kicsit sem foglalkozott avval, amit mondtam neki. Csodálom, mert most totál más a véleménye. Én megmondtam neki, hogy soha nem leszek vele olyan jóba, mint régen. (1. óta barátnők votunk. Ovis korunk óta ismerjük egymást)  Ma amikor emntünk haza a buszon pár osztálytársammal (2 fiú, 1 lány + én, az az 2 lány) a 2 fiú beszélgetett P-vel az új csajról. Miután leszálltak oda mentem P-hez és megkérdeztem mi van. és elmondta, hogy az új csajban, hogy megbízott, mindent tudott róla, mindent megbeszéltek, elmondott neki. stb. Én a végére: Na látod... Ezt mondtam! Hogy egyszer csalódni fogsz benne egy nagyot és nem lesz senki, aki megvédjen. És csodálkoztam... Mondta, hogy igazam volt, ő a saját feje után ment. Még senki nem mondott ilyet nekem, mert nem merte felvállalni, hogy ő a hibás. Csodás módon: ő igen.  Furcsa. De jó érzés. (01. 30)

UI: Azóta mióta írtam azt a blogrészt (hamarabb elkezdtem írni) nem is nagyon írtunk egymásra. Sőt.... Egyáltalán nem. Szerintem így jobb is...

Szakad a hó. Jah igen. Már nem tudom mennyi esett de nemsokárra kimegyek, aztán meglátjuk.

Már megint azok szomorú napok...

2012.01.26. 20:40, pottykeh
Avagy bunkó osztályközösség

Sziasztok! Huh, de rég írtam... Azon gondolkoztam mostanába, hogy mi lenne, ha lejelszavaznám a lapot és csak azok olvasnák, akik tudják a jelszavamat. De úgy döntöttem mégse. Azért, mert így se tudják ki vagyok, akkor meg nem mindegy ki nézi a lapot? Jó három emberke tudja ki vagyok. Ha magamat kiveszem a háromból, akkor csak kettő. Mindkettőjükbe nagyon megbízok, bár érdekes, mert netről ismertem meg őket és az egyikkel még nem is találkoztam. Bár így mellesleg megjegyezném, hogy pont ma beszélgettünk anyummal. Utoljára alsós voltam, amikor elmentünk nyaralni, azt is nyertük... (Ráckeve) vagyis minden évben megyünk a Tiszára... De mivel papám beteg lett.. Nem tudom mi a betegségének a neve. A tünete az hogy egyre jobban feledékeny lesz. És nem jutnak eszébe dolgok. Gondolom ti kívűlállók azt gondolják, hogy ez hülyeség, hisz minden embernél megesik, de akik ezt gondolják, nem értik... Ezért erről nem is szeretnék többet beszélni... Szóval mondta anyum, ha úgy állunk, lassan tényleg elkéne valahova menni nyaralni. Én azonnal megemlítettem neki kettő helyet, ami rittik az ország másik végén van. Mindkettő helyen 2 barátnőm lakik, akit netről ismertem meg. kettőjük közzül sajnos még csak az egyikkel volt alkalmam találkozni. A MÉG  szócskát kiemelném, mert ha úgy van egyszer biztos fogunk találkozni. Valahogy mindenképpen meg kell oldani. Gondolom felmerült a kérdés, hogy miért vagyok ennyire bezsongva most e miatt. Én nem vagyok bezsongva, egyszerűen elegem van a körülöttem lévő emberekből.

Ezt azért kezdtem új bekezdésbe, mert ez egy pl. Ma (01. 26.-án) 4. órába tesin... fociznunk kellett. Mostanába megszerettem a focit. csak az a gond, hogy a tizen nem udom hány lányból én vagyok az utolsó előtti legalacsonyabb és ezáltal a "támadási" esélyem is csökkennek. Valakinek neki megyek, hogy kicselezzem a labdát, ő egy kicsit üt rám, de nekem az akkoa erő, hogy a földön találom magam. Na mindegy is... Ma ketté lettünk osztva. természetsen a legnagyobbak és a legkisebbek. Nekem elegem lett. megmondtam, hogy nem leszek egy csajjal, mert az körülöttem nagyon sok szart kavart. Már elnézést a kifejezésért, de ez az igazság.  Nekem elegem is lett. Nagyon rosszul esett, így amikor kiment a tanár le is ültem a padra. Amikor vissza jött, meg csak sétáltam nyugisan a labda után, abban a tudatban, hogy csengessenek már ki....

Pénteke, az az 27.-én holnap megyünk az osztállyal Mekizni. Az igazat megvalva már unom a Mekit. Mindig oda megyünk, ha van valami osztályprogram. Ilyekor álltalában vagy mekfrízt (nem tudom, hogy kell írni) vagy sajtburgert eszek. Bár nem szeretek itt jól lakni. Vagy kajálni. Hogy is fejezzem ki magam. 1 sajtburgertől éhes maradok, de ha már megeszek még1-et,a ttól elnézést a kifejezérsért, de hányingerem van. Holnap max egy mekfrízt eszek, azt cső. Bár kedvem nincs a menéshez, de már le lett tudva és nem akarok a nagy szar lenni, így is kaptam már eleget, amiről nem mesélnék, ha nem gond.

Drága szombati nap...  Úgy volt, hogy egy netes barátnőmmel találkozok. Pontosabban keresztneve V-vel kezdődik. Elsőnek azt mondta, hogy hűha, de jó jönni fog, aztán lemondta, ami nekem nagyon szarul esett. Most azt mondja még is jön. Elvileg talizunk, de majd kiderül minden.

Most rövid voltam, de nincs miről beszélnem. Az az jelen pillanatba ennyi lenne.

UI: Mostanába, vagyis pár napja átgondoltam, hogy nem-e lenne jó még is átmenni a suliba. Mivel ez a közösség egyre szarabb, de már késő... Na mindegy.

 

 


Igazi nevem titok, de legyen becenevem elég nektek... Szmötyi.. . Remélem elég ennyi. Vezetéknevet nem akarok elárulni, ha nem probléma. Korom tizen valamennyi. Születésnapom nyáron  van. Napot nem adnék meg. Névnapom keresd... Hajam ami a viccekbe is szerepel.. . Ha már a hajnál tartunk. Nem nagyon szeretem a hajam. Ez az egy lapom van. Elérhetőségnek max e-mail címet adok.

Menü

Blog | Szmötyi | Kritika | Belépés

 
Ti
Indulás: 2011-12-28
 

 
Cserék

Ez nálam eliteket jelent. Topp nincs és nem is lesz. Csak az jelentkezzen, aki rendszeresen feljár az oldalamra és érdekli is a téma. Akit nem, az inkább ne is kérjen cserét. ;-) Bármilyen témájú oldallal jelentkezhettek. Viszont, ha elutasítom légyszí ne sértődj meg.

 

 

A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!