Eddigi kritkák

Kritikakérő:Evan
Oldala:mywordsandsentences.gp
Amiket kér:(alap)
Fejléc
Css
Tartalom
Megfogalmazás
Frisseség sűrűsége
Szerkesztő hozzáállása
Tanácsok összefoglalva

Az oldalamon az 1. kritikát Evan kapja, mivel ő kérte.


FEJLÉC: Hm. Neked általában változók szoktak lenni a fejlécek. Nagyrészt oldal fejléceket látok nálad, de néha előfordul a teljes is. Most például teljes van. Nekem ez nagyon tetszik. A blogos fejléceket nem tanácsos túlcsicsázni. Az egyszerű sokkal szebb és letisztultabb egy ilyen téma terén.  Ehez a kinézethez illik, hogy megrajzolt képeket használtál fel a fejlécedhez. Szerintem jobb is, hogy nem lett kiszínezve a belseje a képeknek. Így jobban kirajzolódnak és, mint említettem így egyszerűbb és szebb. A betütipus. Tetszik, hogy 2 fajtát használtál. Vagyis az egyiket vékonnyal, másikat vastaggal írtad. Így a lényeget ketté tudtad bontani.  Viszont, hogy ne csak dicsérjem a fejlécet. Ízlések és pofonok, de nekem az az a sötétbarnának játszódó vonal a fejléc tetején nem nagyon jött be. Nem tudom miért, de nekem az oda nem kellene. Úgy jobban tetszene.

CSS KÓD:Ha vissza emlékszek az előző kinézeteidre ahol egyszerűek voltak... De még is azt mondhatom, hogy eddig ez a css tűnt a legegyszerűbbnek. Szín és elrendezés alapján is.  Bár nekem a színek elég furák. Nem azért, mert rosszak, hanem azért mert nem a megszokottak. Vagyis a te szemszögedből nézve. Tőled már megszokhattuk a sötét kinézeteket. Bár néha kell a változás. És most valahogy örülök is, hogy a feketét megpróbáltad kerülni ebből a kinézetből és inkább barnát használtál.  Amit még el tudnék erről mondani. Elég fura... Eddig megszokhattuk, hogy ha felmentünk az oldalra, azonnal a blogjaid jelentek meg, de most már annak külön modulja van. Ez  a megoldás is jó. Hisz így még letisztultabbnak tűnik az egész.

TARTALOM:Ami azt illeti nincs túl sok tartalom az oldaladon. De, ha azt nézzük, hogy a téma a blogolás, akkor ennél több tartalmat nem is lehetne szerintem írni, ha akarnánk se. Ha tudnánk is, rizsa lenne az egész.  Talán, ha tudnék még valamit javasolni. Ha vannak ilyen kérdezős dolgok, amit nemrég ki is raktál... Amit fb-ról szereztél. Az ilyennek csinálhatnál külön modult és összegyűjthetnéd az egészet. Ezáltal, ha valakit érdekel megtudja nézni. Esetleg a modul alján még létre is hoznék egy kérdezős részt, ahol lehetne kérdezni tőled. Majd te tartalomba beleépítenéd úgy, hogy "ti kérdeztétek" címszóval. És válaszolsz rájuk... Ha ehhez ajánlhatnék valamit... A kérdéseket más színnel és betütipussal jelöld, hogy a válaszodtól meg lehessen különböztetni, mert amikor volt az, amikor a fb-ról szedted a kérdéseket, az kicsit zavaros volt számomra elrendezésileg.

MEGFOGALMAZÁS:Nos, itt nem tudom, hogy amikor átolvastad, hogy mikből lehet kritikát kérni, ezt a részt értetted-e. A megfogalmazás pont alatt a blogod megfogalmazása jöhet most célba. Mint már mondtam (ne fedjük fel a neved) Evan-san fogalmazol. Nekem speciál ebbe nincs belekötésem, hisz én szeretem olvasni a blogodat és bármiylen irományodat....  Talán néha el kellene kerülni azt, hogy mással foglalkozunk. Ez alatt az olyan írásaidra gondolok, hogy több embernél láttam a karácsony kiírást stb, stb.... Nem tudom jobban elmagyarázni. :) De más belekötésem nem is lenne.

Frissesség sűrűsége: Itt nálad ezt így nem nevezhetem meg, hogy frissesség sűrűsége, hisz te nem frisseket hozol, hanem blogolást a mindennapjaidról. Minden nap blogolni nem lehet, hisz nem történik minden nap hű, de agy érdekességek. Szerintem még egy sztár életébe se. És, hogy most a semmiről blogoljunk, az nem megoldás. Viszont az tény és való, hogy néha vannak oylan ontok, amikor nem valami sűrűn blogolsz. nem mondom azt, hogy tégy máshogy és mostantól minden nap és minden második nap blogolj, de próbálj meg kicsit sűrűbben. Mondjuk én amit tudok tanácsolni: Hetente minimum egyszer. Pl egy vasárnapi napon, amikor mindent összefoglalsz. Vagy esetleg hetente kétszer. De lehet, hogy néha az már meg sok. Max akkor nekm sok, ha történik valami nagyon érdekes a héten. Azt heti 2. bejegyzésnek bele lehet szánni, de ha a hét többi napján nem történt oylan érdekesség, amiről tudnál beszélni, vagy nincsenek olyan érzéseid amiről tudnál beszélni, akkor nem kell erőszakolni azt a heti 2. bejegyzést, akkor inkább maradjon egy,de az jó legyen. Esetleg... Modnjuk ezt a tanácsokhoz írnám, de majd oda is írom...  H egyik héten van olyan, hogy nincs ötleted, nem volt oylan esemény, amiről írnál, esetleg nincsenek benned olyan érzések amiket szívesen megosztanál, akkor inkább ne írj blogot. Hisz, ha nincs miről, felesleges lesz az egész. Inkább hagyj ki egy hetet, minthogy blogolj zagyvaságokról. Ha van oylan időszakod, amikor egyáltalán nincs kedved, de szüneteltetni meg nem szeretnél, készíts fotókat, vagy gyűjtsd össze az eddigi fotókat és mutasd be a blogo olvasóinak, esetleg egy  két megjegyzéssel.

Szerkesztő hozzáállása: Itt tulajdonképpen arra értettem ez alatt, hogy én szemszögemből nézve, hogy állsz hozzá a dolgokhoz. Igazából szerintem hozzád nagyon is illik a blogolás.  Ehhez a részhez nem is tudnék sok mindent hozzá fűzni... Hisz nem vagy flegma alkat és nem tudlak tanácsokkal ellátni, mit csinálj máshogy... hogyan állj hozzá a látogatóidhoz, mert szerintem nem kell a stillusodon változtatni.

TANÁCSOK ÖSSZEFOGLALVA: Amiket lényegesebbnek találnék pontokba felírom és a lényeget bemásolom:

-Talán néha használhatnál színesebb kinézeteket is.  :--) Persze nem szivárvány minden színére gondoltam egy designba, hisz az egy blogos oldalnál elég zavaró. Ha már ezt így tanácsoltam... Az erősebb színeket mellékelném, a feketén kívül mindegyiket. Amelyek zavaróbbak. Gondolok itt a neon zöldre, pirosra...

 

-Ha vannak ilyen kérdezős dolgok, amit nemrég ki is raktál... Amit fb-ról szereztél. Az ilyennek csinálhatnál külön modult és összegyűjthetnéd az egészet. Ezáltal, ha valakit érdekel megtudja nézni. Esetleg a modul alján még létre is hznék egy kérdezős részt, ahol lehetne kérdezni tőled. Majd te tartalomba beleépítenéd úgy, hogy "ti kérdeztétek" címszóval. És válaszolsz rájuk... Ha ehez ajánlhatnék valamit... A kérdéseket más színnel és betütipussal jelöld, hogy a válaszotól meg lehessen különböztetni, mert amikor volt az, amikor a fb-ról szedted a kérdéseket, az kicsit zavaros volt számomra elrendezésileg.

Kritikát írta:Szmötyi
Dátum:2012. 01. 01.
Kritikát kérte:2011. 12. 31.
Új design esetén igen/nem kérek mindig kritikát.

 


Igazi nevem titok, de legyen becenevem elég nektek... Szmötyi.. . Remélem elég ennyi. Vezetéknevet nem akarok elárulni, ha nem probléma. Korom tizen valamennyi. Születésnapom nyáron  van. Napot nem adnék meg. Névnapom keresd... Hajam ami a viccekbe is szerepel.. . Ha már a hajnál tartunk. Nem nagyon szeretem a hajam. Ez az egy lapom van. Elérhetőségnek max e-mail címet adok.

Menü

Blog | Szmötyi | Kritika | Belépés

 
Ti
Indulás: 2011-12-28
 

 
Cserék

Ez nálam eliteket jelent. Topp nincs és nem is lesz. Csak az jelentkezzen, aki rendszeresen feljár az oldalamra és érdekli is a téma. Akit nem, az inkább ne is kérjen cserét. ;-) Bármilyen témájú oldallal jelentkezhettek. Viszont, ha elutasítom légyszí ne sértődj meg.

 

 

A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!