Blog

"Elemzés"...

2012.05.01. 06:35, Szmötyi

Hey. Azt gondoltam, hogy magamnak írok blogot mostantól. Egyrészt nem sok embert érdekel... persze megmarad minden úgy, ahogy volt, csak magamnak írom a dolgokat. Virtuális naplóvezetés... persze, aki olvasni akarja, az olvashatja...

Huh. Ami azt illelti elég régen írtam. Ha jól nézem a múlt hónapban kétszer. Ahoz képest,hogy az elejénminden hétre terveztem egyet. Mivel új hónapot írunk, ettől a naptól kezdve, megpróbálom betartani a heti blogot. Bár úgy is akkor jön, amikor jön... Nehéz lenne a be nem számolt heteimről beszélni, ezért nem is teszem. Így vissza gondolva nem is történt olyan sok  új dolog.. Na jó. A szombati napomat elmesélem.

Minden ismerősöm tudja, hogy egy énekes/szinésznő-ért "oda vagyok". Ez mondat így hangzott jól, de egyben hülyén. Csak jól kell érteni. Szóval. Természetesen elmentem a koncertre. Hogy az első sorba álljak, ki kellet bírnia az idegeimnek egy harmónikás hülyeséget, hegedűs szarokat, néptáncokat és divatbemutatókat. Nos. Mit ne mondjak. Ezek a hangszerek nem az én műfajomhoz   kapcsolódnak. A néptáncot utálom. Kiskoromba szerettem őket, de ez mára     múltéj. Számomra, abban semmi érdekes nincs, hogyan fiúk/férfiak verjék a cipőjüket a padlóhoz, kezüket meg a combukhoz.A lányok meg pörögjenek, aztán ki tudja, mikor akarja elszédülni... Aztán jött pár fellépő. Pl Fluor Tomi, Szandi, nagy Feró, Kasza Tibi... és azt hiszem ennyi. Ebből Fluor Tomit utálom. Nem lenne vele semmibajom, csak túl sokat képzel magáról. Szandit eddig nem szerettem. De mint rólam tudni illik, természet alapján "csapok le" a kedvencekre. Szandinál a természete és a kedvessége fogott meg nagyon. Kitudja.. Lehet még a neten is utána keresek. Kasza Tibivel nincs bajom. Nem is szeretem, de nem is utálom. Semlegesnek hívnám. Persze, attól még a zenéi jók. Nagy Feró... Az ő búráját bírom, de valahogy még sem annyira, hogy a nagy kedvencek közzé tudjam sorolni. Igazából nálam mit jelent a kedvenc szó? Nem, nema hang... hanem a természet. Hogy a rajongóihoz, vagy nem is tudom, hogy nevezzem ezt... hogy viszonyul hozzájuk. És Ildi igen is   törődik ezekkel az emberekkel. Kedves, aranyos, szerethető, cuki... Nálam ez fogott meg benne. No meg a hangja.  De nem ez az elsődleges dolog nálam. (a hang)

Na most szépen szétdumáltam a fejem mindenről, kivéve a szombati napról. Az előzző bekezdés egy részemről elkészült sztárelemzőre sikeredett. Szóval. A szombati este n agyon jól sikerült. Első roba voltam. Ami számomra nagy élményvolt, hogy Ildi megismert. és integetett, vigyorgott rám. természetesen viszonoztam. Utánakészült is egy kép, de mivel sietett, nem tudtunk sok szót váltani egymással.

Ma irányTabán. Az az Budapest, csak azonbelül Tabán. Igazából Ildi miatt megyek el. Nem tehetek róla... Azt hiszem muszály mennem...    Mert ezt a hónapot nem bírom ki koncert nélkül... És Budapest a legközelebb. Most már be kell vezetni minden hónapra egy ilyen koncit. "Ildi gyere a közelbe"^^

Nos. Sokak számára ez a bejegyzés egy nagy nulla, de számomra nem!!

Még nincs hozzászólás.
 


Igazi nevem titok, de legyen becenevem elég nektek... Szmötyi.. . Remélem elég ennyi. Vezetéknevet nem akarok elárulni, ha nem probléma. Korom tizen valamennyi. Születésnapom nyáron  van. Napot nem adnék meg. Névnapom keresd... Hajam ami a viccekbe is szerepel.. . Ha már a hajnál tartunk. Nem nagyon szeretem a hajam. Ez az egy lapom van. Elérhetőségnek max e-mail címet adok.

Menü

Blog | Szmötyi | Kritika | Belépés

 
Ti
Indulás: 2011-12-28
 

 
Cserék

Ez nálam eliteket jelent. Topp nincs és nem is lesz. Csak az jelentkezzen, aki rendszeresen feljár az oldalamra és érdekli is a téma. Akit nem, az inkább ne is kérjen cserét. ;-) Bármilyen témájú oldallal jelentkezhettek. Viszont, ha elutasítom légyszí ne sértődj meg.

 

 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal